Nachtgedachten

Nachtgedachten

Een oranje mens

'Waarom deel je ze niet, die gedachten van jou? Waarom begin je geen blog?' Dat vroeg een andere levenstrapeziste me. Want in dit drukke tijdperk zien we elkaar te weinig en hebben we te weinig uren, minuten, seconden om van gedachten te wisselen. 'Als je een blog had, kon ik je lezen,' zei ze nog. Die gedachte stond me wel aan. Ik heb altijd al gewild dat mensen me konden lezen. Maar u weze gewaarschuwd. Mijn gedachten zijn soms zwarter dan de nacht. Al kan ik ook een erg oranje mens zijn.

Missen

GedachtenPosted by Beatrijs Peeters 2018-05-13 15:40:11
Hoe ik u nog meer mis, op een Moederdag die we nooit vierden, wij deden dat in de zomer, op de enige echte Moederdag. Hoe blij ge altijd waart met bloemen, ook en vooral als ze niet op een speciale dag kwamen. Hoe blij ik werd van u blij te zien. Hoe graag ik u bloemen gaf. Hoe ge dan zei dat ik op vake leek. Wat triest, maar ook met een twinkel geluk in uw ogen. Hoe ik dat mis, om u blij te maken. En die twinkel in uw ogen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.